Frank Javier Valdés - Architecture & Interior Design

  • 01-IMG_9626.jpg
  • IMG_9625.jpg
  • IMG_9630.jpg
  • IMG_9642.jpg
  • IMG_9645.jpg
  • IMG_9650.jpg
  • IMG_9659.jpg
  • IMG_9661.jpg
  • IMG_9666.jpg
  • IMG_9669.jpg
  • IMG_9682.jpg
  • IMG_9686.jpg
  • IMG_9690.jpg
  • IMG_9693.jpg
  • IMG_9696.jpg
  • IMG_9706.jpg
  • IMG_9709.jpg
  • IMG_9716.jpg
  • IMG_9725.jpg
  • IMG_9731.jpg
  • IMG_9732.jpg
  • IMG_9743.jpg
  • IMG_9746.jpg
  • IMG_9747.jpg
  • IMG_9751.jpg

Berns Residence

Boston, MA

For this renovation the original galley kitchen was not only outdated, it had no natural light and it no longer functioned for the current needs of the client. Due to the constraints of the adjacent spaces the new galley kitchen could grow in length, but not in width. The solution was to open the kitchen walls by adding countertops for seating, allowing views into the kitchen and vice versa. These new openings allowed for the new kitchen to no longer feel contained, but instead open and airy. At the same time it was the client's desire to have a kitchen that was modern, with contemporary materials.